Deviantart Hesap Silme

Deviantart internet üzerindeki en yaratıcı sitelerden biridir. Görsel sanat dalları ya da dijital sanatlarla alakalı yetenekleri bulunan bireyler site içerisinde eserlerini sergileyebilmektedir. Bu bağlamda site içerisinde farklı kod kullanımları ile 3D modellemelerin yapımı da mümkün hale gelmektedir. Üstelik site, sanatçıların korunması kapsamında eserlerin kime ait olduğunu belirten özel içeriklere de sahiptir. Bu nedenden ötürü pek çok kişi Deviantart hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaktadır.

Aktif kullanım sürelerinin artması sonrasında bir süre sonra site kullanımlarından sıkılan bireylerin sayısının arttığı da görülmektedir. Kullanıcılar Deviantart hesap silme işlemlerini yerine getirerek bu sorunlarını anında giderebilmektedir. Deviantart, hesap silme işlemlerinden sonra kullanıcılarına belli bir zaman dilimi tanımaktadır. Bireyler hesap silme işlemlerine onay vermeleri ile başlayan 30 günlük sürede, siteye kullanıcı isimleri ve şifreleri le birlikte yeniden giriş yapabilmektedir. Bu tip işlemler hesapların yeniden aktif olmasını ve hesap kapatma isteklerinin iptal olmasını sağlamaktadır.

Deviantart Üyelik Silme

Deviantart hesap kapatma işlemlerine kararlı olan kullanıcıların 30 günlük sürede siteye giriş yapmamaları gerekmektedir. Üyeliklerin silinmesi için site profilinden ayarlar kısmına gelinmesi gerekmektedir. Ayarlar bölümünden hesap silme ya da Deactivation bölümüne tıklanmalıdır. Son adım olarak ise hesap silmeye onay verilmelidir. Onay verilmesi için “Yes, deactive my account” yazısına tıklanmalıdır. Bu sayede hesap kapatma işlemlerinde gerekli olan 30 günlük süre başlamaktadır.

Yorum yapın